“Blue Horizon” is het openingsartikel dat vertelt hoe het mogelijk is om de textielwereld te combineren met papier, en beschrijft de vruchtbare samenwerking tussen Albini_next en Fedrigoni: een upcyclinginitiatief waaruit het prachtige Futura-papier is ontstaan, dat ook wordt gebruikt voor de buitenverpakking van de zending van ditzelfde nummer.
Van een reis die de hele wereld doorkruist, komen de stimulerende creatieve projecten waarin papier centraal staat en de mensen die het met genialiteit transformeren opnieuw naar voren in Pulp. Op de cover vinden we de beroemde ontwerper Jiaying Han, wiens projecten de lezers zullen inspireren en fascineren. Vervolgens ontmoeten we de twee studio’s van Ana Freitas en Zarate Insa, met interessante perspectieven op de mondiale ontwerpscène, en vervolgens de drie grafisch ontwerpers Ismael Prieto, Laurent Hainaut, Adele Bacci in een boeiende discussie over de relatie tussen ontwerpers en klanten. Vervolgens presenteren we myCordenons, een historisch bedrijf dat zich tegenwoordig richt op de ontwikkeling van maatwerkprojecten voor de Groep; tot slot praten we over het belang van levenscyclusanalyse (LCA) in productieprocessen.
 
Gedrukt met Stucco Old Mill Premium White, Arena Smooth Extra White, Materica Terra Gialla, Freelife Cento Extra White Rough en Symbol Card Eco 100 voor de cover.
 
Bezoek de website voor meer informatie: https://pulp.fedrigoni.com/