Dankzij deze stalenboeken met hun iconische minimalistische Fedrigoni-look kunnen ontwerpers alle kleuren en grammages van de geprezen Materica- en Woodstock-gamma’s echt zien en ervaren.  Tegelijkertijd is het laatste hoofdstuk van het stalenboek een heuse bron van inspiratie. Met vele verschillende druktechnieken tonen de illustraties, fotografie en typografie hun uitstekende bedrukbaarheid.
Ontdek de tinten die de essentie van de komende seizoenen weergeven en omarm de belangrijkste materiaaltrends. Dankzij de uitstekende bedrukbaarheid en de kleurenpaletten, kan dit papier worden gebruikt door ontwerpers en creatievelingen in alle trendy sectoren, van beauty en mode tot de seizoensgebonden fijne keuken.

Het getextureerde oppervlak van Materica onderscheidt zich door zijn aanraking. Verkrijgbaar in 14 tinten: geïnspireerd door de betoverende schoonheid van de natuur, biedt het een rijk en gevarieerd assortiment, gaande van warme terracotta tot rustgevende zandbeige tinten.

Woodstock heeft een zeer glad oppervlak in 13 tinten pastelkleuren: variërend van delicaat roze en hemelsblauw tot subtiel muntgroen en elegant lavendel. De delicaatheid geeft een vleugje sereniteit en verfijning aan elke creatie, vooral in de cosmeticasector, waar dit papier perfect is voor het creëren van gladde en verfijnde afwerkingen.

Dit papier, gemaakt met een hoog gehalte aan gerecycled materiaal, is de juiste keuze om een moderne, natuurlijke, maar opbeurende kleur over te brengen op elk project.

Meer informatie over Materica en Woodstock