Tintoretto

Uncoated Colours
Uncoated Whites

Sneeuw, suède, crème, krijt. Anijszaad, kaneel, zwarte peper, kerrie, wasabi en vele andere kleuren. Tintoretto-papier heeft een sterk karakter, net als de beroemde schilder waaraan het zijn naam ontleent. Deze serie viltpapier met een hamerslageffect is verkrijgbaar in zowel lichte als intense kleuren.
Gebruik van perspectief op papier, weefsels die mooi zijn om naar te kijken maar vooral om aan te raken.

Vind TINTORETTO op pagina’s 431, 455, 607, 413 van de Paper Box, volumes UNCOATED COLOURS, UNCOATED WHITES.

Merk reeksen:

Tintoretto Ceylon

Uncoated Colours
Acid Free ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence Long Life Ph Neutral

Tintoretto

Uncoated Whites
Acid Free ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence Long Life
Tintoretto

Tintoretto

Tintoretto is een van de leidende merken onder Fedrigoni’s papier met viltmarkeringen en een naam die al decennia lang synoniem staat voor verfijning en elegantie.
Uiterst rijk aan kleuren en uitvoeringen omvat dit assortiment de traditionele witte en ivoorkleurige tinten (Gesso, Neve, Crema, Camoscio) en het levendige assortiment spinbadgeverfd papier van de ‘Ceylon’-serie.
Tintoretto-papier is gemaakt van FSC® gecertificeerde, milieuvriendelijke E.C.F.-pulp (Elemental Chlorine Free) en is aan beide zijden met vilt gemerkt.
Het is perfect voor alle soorten publicaties, verpakkingen en commercieel drukwerk, met name dankzij de versies voor Indigo- en tonergebaseerd digitaal drukwerk en voor ‘Touch Class’, voor een digitale verfraaiing, een versie voor etiketten (behandeld tegen vocht) en gecoördineerde enveloppen.
Zeer gewaardeerd door de kartonindustrie voor verpakkingen en shopping bags evenals door uitgevers en drukkerijen voor publicaties, brochures, boekjes en grafisch drukwerk.

Ontdek meer
Fil Rouge

Showcase

Fil Rouge

The deep color of the ink, the aroma of chocolate and sandalwood. This is the wine aged in wood and with the sweet taste of a meditation wine. Then there…
Ontdek meer

Gelijkaardige merken:

Contacteer ons

Ben je nog naar iets op zoek? Ons team is er om jou te helpen: vul het formulier in.