Constellation

Coated Papers
Uncoated Whites

Stel u voor dat u een vorm wilt geven aan uw project. Stel u twee verschillende werelden voor, een natuurlijke en een parelmoerachtige, die telkens een andere textuur tot leven kunnen wekken. Stel u golven voor, linnen, hout, lasers, metalen, het oppervlak van de maan. Geometrische lijnen en verbeelding.
De Constellation-reeks van FSC®-gecertificeerd, natuurlijk en gecoat papier en karton met reliëfdruk, in zuivere ECF-cellulose, verkrijgbaar in wit sneeuw en parelmoer jade versies, zal u tot het uiterste van uw creativiteit drijven en om nog fraaier te worden, wacht het enkel op u om er uw stempel op te drukken.

Vind CONSTELLATION op pagina’s 465, 515, 539, 457 van de Paper Box, volumes COATED PAPERS, UNCOATED WHITES.

Merk reeksen:

Constellation Snow

Uncoated Whites
Acid Free ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence Long Life Ph Neutral

Constellation Jade

Coated Papers
Acid Free ECF (Elementhal Chlorine Free) FSC® Mix Heavy Metal Absence Long Life Ph Neutral
Constellation

Constellation

Constellation is een assortiment van Fedrigoni dat de volgende papiersoorten in reliëfdruk bevat: Constellation Jade, Constellation Snow en Constellation Snow Label.
Constellation Snow en Constellation Jade zijn perfect voor verpakkingen, grafisch drukwerk, wenskaarten en aankondigingen, omslagen, inlegvellen en brochures.
Constellation Snow Label is speciaal ontwikkeld voor de etikettenindustrie.

Ontdek meer
Dogma Brewery

Showcase

Dogma Brewery

An amazing craft beer label. So dynamic, vivid, most of the details are with UV gloss varnish. If you are in doubt which craft beer to choose, this one definitely…
Ontdek meer

Contacteer ons

Ben je nog naar iets op zoek? Ons team is er om jou te helpen: vul het formulier in.